Vroomshoop Meubelen

Heeft u of uw partner zorg nodig aan bed? Dan maakt een aangepast slaapsysteem dat een stuk makkelijker. De Vroomshoop Bedden hoog laag bedden bieden u een leven lang gemak van alle voorzieningen en zijn volledig in hoogte verstelbaar. Zo hoeft diegene die u helpt aan bed niet diep te bukken of vanuit een lage positie te tillen. De Vroomshoop hoog laag bedden worden vaak gebruikt door senioren of mensen met gezondheidsproblemen die langer thuis blijven wonen.

Vroomshoop Meubelen

usp

Levering

Binnen 3 - 7 dagen
usp

Bezorging & Montage

Gratis Bezorging & Montage in Nederland en België
usp

Monteren

Gratis montage
usp

Betalen

Online bestellen en veilig achteraf betalen bij bezorging

Vroomshoop Meubelen

Vroomshoop hoog laag bedden

Dit volledig Nederlands product combineert design met gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast geeft het hoog laag bed uw woon- of slaapkamer een rustieke en huiselijke uitstraling. De Vroomshoop Hoog Laag Bedden in combinatie met de hoogwaardige lattenbodem geeft een zeer goede ondersteuning bij het opstaan. Ook zijn de Vroomshoop Bedden slaapsystemen in te stellen als een luxe fauteuil. Zo zit u altijd in de juiste en meest comfortabele positie wanneer u TV kijkt of wanneer u een boek leest.

Basic of Luxe uitvoering

De Vroomshoop Bedden zijn leverbaar in zowel een basic als ook een luxe uitvoeringen, waarbij de hoog laag bedden kunnen worden geleverd als complete tweepersoons zorgbed. De luxe uitvoering is standaard uitgevoerd met een anti trendelenburg functie, luxe wielkappen en heeft een lagere instaphoogte.

Grootste online assortiment van de Nederland en België

Zorgbedonline is exclusief online dealer met het grootste assortiment Hoog Laag Bedden van Vroomshoop Meubelen. De Vroomshoop hoog laag bedden voldoen aan alle eisen volgen de IEC60601-2-52 norm en onze onderstellen zijn tüv gekeurd. Dit houdt in dat de zorgbedden voldoen aan alle bijzondere eisen voor basisveiligheid.

Het product is toegevoegd in het winkelmandje