Tweedehands hoog laag bedden

Tweedehands hoog laag bedden kopen met 3 jaar garantie? Bekijk hier ons uitgebreide aanbod. Staat uw gewenste model of formaat er niet tussen of heeft u speciale wensen? Bel of App ons dan op 085 130 44 20 en vraag naar de uitgebreide mogelijkheden.

Tweedehands hoog laag bedden

usp

Levering

Binnen 3 - 7 dagen
usp

Bezorging & Montage

Gratis Bezorging & Montage in Nederland en België
usp

Monteren

Gratis montage
usp

Betalen

Online bestellen en veilig achteraf betalen bij bezorging

Tweedehands hoog laag bed, checklist

Wij hanteren altijd een checklist voor het kopen van een tweedehands verpleegbed. Wij kiezen enkel de meest betrouwbare merken en hebben volledig inzicht in de herkomst en de gebruiksgeschiedenis van onze tweedehands hoog laag bedden. Alleen de hoog laag bedden die aan onze strenge eisen voldoen bieden wij hier aan.

De volgende punten zijn voor ons van doorslaggevend belang bij de keuze en aankoop van een tweedehands verpleegbed:

1) Welk bouwjaar?

Aanbiedingen van tweedehands hoog laag bedden vóór 2000 zijn uitgesloten, onder meer wegens ontoelaatbare zijhekken. Wij kiezen ervoor om tweedehands hoog laag bedden van 1 tot 5 jaar oud op te nemen in onze webshop. Zo heeft u altijd een courant en veilig, goed onderhouden hoog laag bed tot uw beschikking.

2) Fabrikant en type?

Wij vragen altijd om een foto van het typeplaatje. Vaak is het bouwjaar opgenomen in platte tekst of in code. Bovendien kunt u zelf aan de hand van het type- en serienummer de levering van reserveonderdelen met de fabrikant verifiëren. Wij willen er zeker van zijn dat we u met reserve onderdelen verder kunnen helpen.

3) Wij controleren de betrouwbaarheid en kwaliteit

Als het bed een inspectiezegel heeft, is dat geenszins een teken van kwaliteit of veiligheid. Een eenvoudige BGV-test, een E-check of eenvoudige tests volgens DIN EN 0751 / 62353 alleen zijn niet voldoende. Voor hoog laag bedden gelden speciale testcriteria.

4) Wat is de geschiedenis?

Een hoog laag bed, tweedehands of nieuw, is meestal het middelpunt van het leven van de verzorgde. Wanneer bij een tweedehands hoog laag bed de zorg intensief is geweest kunnen wij er vanuit gaan dat ook het tweedehands hoog laag bed veel gebruikt is. Dit laat een zorgbed niet ongeschonden. Hoe ernstiger het verhaal, hoe groter de slijtage en de dreigende vervolgkosten. In tegenstelling tot een normaal bed voor gezonde mensen, is een verpleegbed een werkend apparaat met elektrische en mechanische onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn. Daarom vragen wij naar de geschiedenis van het hoog laag bed om zodoende een inschatting te kunnen maken naar de status.

Samenvatting

Zoals u ziet, gaan wij bij de aanschaf en het aanbieden van een tweedehands hoog laag bed niet over een dag ijs. Met onze checklist kunnen wij een hoop problemen en kosten voor u vermijden. Wij zijn er zelf namelijk van overtuigd dat we alleen het beste aanbieden tegen scherpe prijzen.

Tweedehands Hoog Laag Bed aanbieden?

U hebt op internet een aanbieding voor een tweedehands verpleegbed gevonden en wilt het kopen? Maar je bent niet zeker? Vraag het ons. Vaak kan er al een beoordeling worden gemaakt op basis van foto’s alleen. Heeft u een hoog laag bed die u graag wilt aanbieden bij ons? Laat dan een bericht achter via info@zorgbedonline.nl

Tweedehands Hoog Laag Bed informatie

Een tweedehands hoog laag bed ziet er anders uit dan andere bedden. Het grote verschil is dat je de hoog laag bedden in hoogte kunt verstellen. In de meeste gevallen gebeurd dit geheel elektrisch middels een afstandsbediening. Tegenwoordig worden de hoog laag bedden wel steeds moderner qua vormgeving. Dit zie je terug in het feit dat er steeds meer stoffen hoog laag bedden worden gemaakt die erg lijken op de boxspring zoals we die allemaal kennen. Een hoog laag bed wordt veelal gebruikt in verzorgingsinstellingen maar ook in de thuiszorg als cruciaal hulpmiddel. Wanneer het zover is dat u te maken krijgt met de noodzaak van thuiszorg, dan is een ergonomische hoog laag bed hoogte en werkhoogte van cruciaal belang. Zowel voor de zorgbehoevende als ook voor de zorgverlener.

Tweedehands Bedcarrier, bed-in-bed systeem oplossing?

Tegenwoordig wordt de keuze voor een hoog laag bed ook steeds meer gemaakt op basis van de toekomst. Zoals aangegeven willen veel mensen toekomstig bestendig leven en een hoog laag bed of hoog laag functie past daar goed in. Dat betekend soms in de praktijk dat een deel van het ledikant uitgevoerd wordt met een hoog laag bed functie door de inzet van een bedcarrier. Een bedcarrier heeft de hoog laag functie maar niet de ombouw. De bedcarrier wordt dan in het ledikant geplaatst.

Tweepersoons Hoog Laag Bed Tweedehands steeds populairder aan het worden.

Ook zien we steeds vaker dat er gekozen wordt voor een 2 persoons hoog laag bed. Het kan heel goed zijn dat 1 van de partners wel zorg nodig heeft maar de ander nog niet. Dan is het prettig dat beide in hetzelfde bed kunnen slapen en dat de partner zonder zorgbehoefte alvast is voorbereid op de toekomst. Vroeg of laat zullen velen van ons de zorg nodig hebben die we verdienen. Een tweedehands hoog laag bed in welke vorm dan ook is dan een cruciaal hulpmiddel die ons de garantie geeft van een goede nachtrust, gemak, comfort en zorg aan bed.

De voordelen van een occasion Hoog Laag Bed van Zorgbedonline.nl:

  • Nieuwe Garantie vanuit Zorgbedonline.nl op een Occasion Hoog Laag Bed
  • Uw Hoog Laag Bed wordt Gratis bezorgd en Gemonteerd
  • Uw Hoog Laag Bed binnen 3-5 dagen geleverd
  • Mogelijkheid tot het eenvoudig toevoegen van een nieuw Zorgmatras
  • 7 dagen per week bereikbaar via WhatsApp of Mail. En 5 dagen telefonisch bereikbaar.
  • Geen gedoe met Marktplaats verkoop/inkoop en vervoer
  • Mogelijkheid tot terugkoopgarantie
  • Uitstekende service ook als er iets niet goed gaat
  • Mogelijkheid om uw Hoog Laag Bed met spoed te bezorgen
Het product is toegevoegd in het winkelmandje