Verzending

Bezorgkosten

Bij ons betaald u in Nederland geen bezorgkosten en zelfs de montage (indien nodig) wordt gratis door ons voor u verzorgd. Wij bezorgen en monteren in België (Vlaanderen) ook kosteloos!

Levertijd

Wij kunnen vanuit voorraad leveren en daarom is onze levertijd 3 tot 7 werkdagen in Nederland en België (Vlaanderen).

Spoedlevering

Spoedleveringen zijn voor ons geen probleem. Wij zullen er alles aan doen om het bed zo snel mogelijk bij u af te leveren. U zult dit wel zelf moeten aangeven bij uw bestelling.

Besteltraject

Zodra uw bestelling bij ons is binnengekomen nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze monteurs zullen u vriendelijk te woord staan en samen met u een afspraak maken wanneer het u uitkomt en niet andersom. Als onze monteurs op de dag van afspraak onderweg zijn wordt u een half uur van te voren geïnformeerd over de bezorgtijd. Onze monteurs gaan het zorgbed en wellicht accessoires uit de bestelbus halen en zetten het zorgbed voor u in elkaar. Onze monteurs hebben eigen gereedschap en u hoeft daarom nergens voor te zorgen. Is het zorgbed in elkaar gezet dan gaan zij samen met u alles doornemen en een laatste controle uitvoeren. Vanzelfsprekend nemen wij de verpakkingsmaterialen weer mee.

Uw voordelen op een rijtje

  • Altijd stipt op tijd
  • Wij houden u ten alle tijden op de hoogte
  • Grootste zorg voor uw zorgbed
  • Vakkundig en vriendelijke monteurs
  • Verpakkingsmateriaal wordt netjes meegenomen
  • Achteraf veilig met pin betalen