Betaling van uw zorgbed

Zorgbedonline.nl maakt gebruik van de volgende betaal mogelijkheden 

Betalen bij aflevering  (Geen extra kosten)

Betalen is mogelijk met bank-, giropas (pinnen). Het is van belang dat u vooraf bij de bank, informeert naar zijn bestedingsruimte. Dit verschilt per bank en per rekeninghouder. Indien nodig, kan u de bank vragen om een eenmalige limietverhoging. Denk er s.v.p. aan dat meeste limieten lager zijn dan 2.500.- Daarnaast moet u er rekening mee houden dat er op de dag van aflevering, u voldoende saldo uw bankrekening heeft staan.

Als betalen met een betaalkaart niet lukt en het mobiele (pin)apparaat geeft d.m.v. de oorzaakcode aan dat de reden voor niet accepteren van een transactie bij de klant ligt, kan een tweede levering noodzakelijk zijn. De kosten van de tweede levering zijn dan voor uw eigen rekening.

Ideal (Geen extra kosten)

zorgbedonline.nl ideal betalen hoog laag bed zorgbed online veilig kopen

Directe overboeking van jou rekening binnen jouw eigen vertrouwde bankomgeving.

SEPA Overboeking (Geen extra kosten)

Wanneer u wilt betalen via een overboeking vooraf ontvangt u de betaalgegevens direct op uw scherm of per e-mail. Vervolgens maakt u het bedrag over vanuit uw online bankomgeving, wanneer het u het beste uitkomt. 

Het verwerken van een overboeking duurt doorgaans enkele werkdagen. Door middel van directe terugkoppeling zorgen wij ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de status van betalingen. 

Creditcard

Wij accepteren de volgende Creditcards:

– Mastercard

– Visa

– Maestro

Mister Cash/Bancontact 

Bancontact/Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd en lijken daarmee sterk op iDEAL in Nederland.

 
De waardering van www.zorgbedonline.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 17 reviews.
Scroll naar top