Betaling

Zorgbedonline.nl maakt gebruik van de volgende betaal mogelijkheden

Betalen bij aflevering  (Geen extra kosten). Betalen is mogelijk met bank-, giropas (pinnen). Het is van belang dat u vooraf bij de bank, informeert naar zijn bestedingsruimte. Dit verschilt per bank en per rekeninghouder. Indien nodig, kan u de bank vragen om een eenmalige limietverhoging. Denk er s.v.p. aan dat meeste limieten lager zijn dan 2.500.- Daarnaast moet u er rekening mee houden dat er op de dag van aflevering, u voldoende saldo uw bankrekening heeft staan.

Als betalen met een betaalkaart niet lukt en het mobiele (pin)apparaat geeft d.m.v. de oorzaakcode aan dat de reden voor niet accepteren van een transactie bij u als klant ligt, kan een tweede levering noodzakelijk zijn. De kosten van de tweede levering zijn dan voor uw eigen rekening.

SprayPay – Gespreid betalen

• SprayPay biedt de mogelijk aan om uw aankoop in 12,18,24 of 36 maanden te betalen. Dit is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van €250 tot €3500,-
• Eerder of extra aflossen is altijd 100% boetevrij. Uiteindelijk bepaald u dus de looptijd!
• Een vast maandbedrag. Het eerste termijn wordt afgeschreven na 30 dagen.
• SprayPay is alleen te gebruiken voor Nederlands ingezetene.

De voordelen van SprayPay:

• Geen éénmalige hoge uitgave
• Vast maandbedrag. Na 30 dagen wordt het eerste termijn afgeschreven
• Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
• Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd

Om met SprayPay te kunnen betalen moeten de volgende stappen worden doorlopen:

• Inkomsten / lasten toets
• IDIN identificatie via uw bank
• Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen

Zodra de bestelling is goedgekeurd wordt de bestelling direct in behandeling genomen. Wilt u meer informatie over SprayPay? Ga naar www.spraypay.nl

Ideal (Geen extra kosten) Directe overboeking van uw rekening binnen uw eigen vertrouwde bankomgeving.

SEPA Overboeking (Geen extra kosten). Wanneer u wilt betalen via een overboeking vooraf ontvangt u de betaalgegevens direct op uw scherm of per e-mail. Vervolgens maakt u het bedrag over vanuit uw online bankomgeving, wanneer het u het beste uitkomt. Het verwerken van een overboeking duurt doorgaans enkele werkdagen. Door middel van directe terugkoppeling zorgen wij ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de status van betalingen. 

Creditcard

Wij accepteren de volgende Creditcards:

– Mastercard

– Visa

– Maestro

Mister Cash/Bancontact 

Bancontact/Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd en lijken daarmee sterk op iDEAL in Nederland.

Belfius Pay Button

Belfius is een van de grootste banken van België. Met de Belfius Pay Button voorziet de bank haar klanten van een eigen betaaloplossing. Heeft u een Belfius-rekening dan kunt gebruik maken van de Belfius Pay Button om directe betalingen te doen vanuit Belfius Direct Net, het online bankproduct van Belfius, of via de app.

ING Home’Pay

Gemakkelijk betalen met ING Home’Pay. Heeft u een ING-zichtrekening en een abonnement op HomeBank, dan kunt u in onze shop betalen met ING Home’Pay. Betalen met Home’Pay werkt als volgt:

  • Kies het Home’Pay-icoontje. Vervolgens wordt u geleid naar de startpagina van HomePay.
  • Meld u aan met uw ING-Card Reader
    Selecteer de rekening waarmee u de aankoop wilt betalen
  • Controleer de gegevens en voer de betaling uit

Sofortbanking

De betaalmethode Sofort Banking van Klarna (voorheen werd dit SOFORT Banking genoemd) is een makkelijke betaalmethode die zowel nationaal als internationaal gebruikt wordt op grote schaal. Met Sofort kunt u uw bestelling gemakkelijk plaatsen in zowel binnen- als buitenland middels een overschrijving via het online banking systeem. 

Betaal met bunq

De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. De banken bieden hun klanten een betaalknop aan waarmee gemakkelijk en snel online betaald kan worden. Via de KBC/CBC-Betaalknop betalen klanten hun online aankopen vanuit hun eigen vertrouwde online bankomgeving.

Naast een veilige en gegarandeerde betaalmethode, bieden de KBC en CBC hun klanten de mogelijkheid om bedragen tussen de 50 en 1.250 euro achteraf te betalen. Klanten kunnen vervolgens zelf kiezen wanneer het bedrag van hun rekening afgehaald wordt. Deze betaalmethode is enkel voor KBC en CBC klanten.