Een bedcarrier is een verstelbaar bed-in-bed systeem met een hoog/laag inzet bedbodem voorzien van een lattenbodem. Heeft u een wens voor een hoog laag bed maar wilt u gebruik blijven maken van uw eigen vertrouwde ledikant? Dan is een bedcarrier dé uitkomst.

Heeft u vragen over maatvoering, functies of andere eigenschappen? Bel of App ons dan via 085-130 44 20

Bedcarrier

usp

Levering

Binnen 3 - 7 dagen
usp

Bezorging & Montage

Gratis Bezorging & Montage in Nederland en België
usp

Monteren

Gratis montage
usp

Betalen

Online bestellen en veilig achteraf betalen bij bezorging

Met een bedcarrier creëerd u bijvoorbeeld eenvoudig een 2 persoons slaapplaats door gebruik te maken van uw huidige ledikant in combinatie met een elektrische lattenbodem of ook wel een bed-in-bed systeem genoemd.

Bedcarrier instellingen

U kunt met een bedcarrier elektrische lattenbodem de rugleuning met nekondersteuning elektrisch bedienen en ook de beenverstelling met knieondersteuning, is elektrisch bedienbaar.

bedcarrier

Een bedcarrier bed-in-bed systeem is vaak voorzien van een eenvoudig te fixeren neksteun. Hiermee geeft een  elektrische lattenbodem een extra fixatie in de nek, dit kan bijvoorbeeld aangenaam zijn tijdens het eten van een maaltijd of het lezen van een boek of tijdschrift.

Door de zelfdragende constructie is een bed-in-bed systeem zeer geschikt voor het plaatsen in bestaande ledikanten.

bedcarrier

Bedcarrier onderstel

Veel bedcarriers kunnen worden uitgevoerd met wielen zodat het verplaatsen een stuk eenvoudiger is. Ook is de optie voor wielen aan te raden omdat deze ook uitermate geschikt is voor wanneer u beschikt over een deelbaar ledikant. Een nadeel is dat het toch enigszins minder stabiel aanvoelt dan dat het op stelpoten staat.

Bijkomend voordeel van een bedcarrier is dat u naast een hoog laag bed kan plaatsen waarmee u een 2 persoons slaap en zorg plaats creëert. Zodoende kunt u toch samen slapen zonder concessies te doen aan de mogelijkheid om zorg aan bed te verlenen en te ontvangen.

Wij leveren uw bedcarrier elektrische bedbodem met standaard 3 jaar garantie op het frame. Daarnaast bieden wij u 5 jaar garantie op de motor van uw verstelbare elektrische lattenbodem. Wanneer u bij ons besteld dan leveren wij uw bed-in-bed systeem geheel gratis inclusief montage. Daarnaast bezorgen wij binnen 3 tot 7 dagen en heeft u de mogelijkheid om uw bed-in-bed systeem bij aflevering te betalen.

Het product is toegevoegd in het winkelmandje