Een douchestoel zorgt voor meer comfort en veiligheid in de badkamer. Met  douchestoel kunt u weer genieten van uw douche en badkamer zonder concessies te hoeven doen aan uw veiligheid en woongenot.

 

Douchestoelen

usp

Levering

Binnen 3 - 7 dagen
usp

Bezorging & Montage

Gratis Bezorging & Montage in Nederland en België
usp

Monteren

Gratis montage
usp

Betalen

Online bestellen en veilig achteraf betalen bij bezorging

Iedereen die lang heeft moeten staan, weet hoe prettig het kan zijn om daarna even te gaan zitten en de gespannen benen te laten rusten. Omdat zitten een weldaad is voor het hele lichaam. Hoogwaardige bad- en douchezitjes en een extra grote douchekruk bieden ook veelzijdige zit- en opbergmogelijkheden in de badkamer en de sanitaire ruimte. Deze bieden talrijke voordelen en zijn verkrijgbaar allerlei materialen. Met een aantrekkelijke doucheplank krijgt u ook een accessoire voor uw doucheruimte dat zowel decoratief is als opbergruimte biedt.

In veel moderne badkamers en sanitaire ruimten is zitruimte schaars. Toch zouden veel mensen juist hier graag comfortabel zittend kunnen douchen na een dag hard werken of als gevolg van een been- of voetblessure of door algehele ouderdom. Zittend douchen verhoogt niet alleen het persoonlijk comfort, maar vermindert ook de kans op ongelukken door uitglijden. Want in de vaak natte sanitaire ruimten bestaat het gevaar dat men uitglijdt, en niet alleen voor oudere mensen. Wie hier zijn evenwicht verliest, kan ernstige verwondingen oplopen – of dat nu in de doucheruimte is of ervoor.

Douchestoelen als douchehulp of een badkruk voor de open ruimte in de badkamer kunnen dit risico minimaliseren. Bovendien kunt u zich met een comfortabele kruk in de badkamer ontspannen terwijl u bijvoorbeeld uw tanden voor de spiegel föhnt of poetst.

Een ander voordeel van draagbare bad- en douchezitjes is hun geringe gewicht en de mogelijkheid om ze – in tegenstelling tot vast geïnstalleerde zitjes en bakjes – snel en gemakkelijk opzij te schuiven of te verplaatsen. Dit maakt het schoonmaken van de badkamer ook gemakkelijker, omdat er geen voorwerpen “in de weg” staan.

Zo verhogen de douchestoelen zowel het comfort als de veiligheid in de doucheruimte en fungeren ze tevens als aantrekkelijk accessoire.

 

 

Het product is toegevoegd in het winkelmandje