Wat is er nou prettiger dan dat u beide kunt genieten van een in hoogte en laagte verstelbaar hoog laag bed? Dat kan met een 2 persoons Hoog Laag Bed van onder andere de Nederlandse firma Vroomshoop. Vrijblijvend een offerte ontvangen of speciale wensen? Bel ons op 085 – 130 44 20

2-persoons Hoog Laag Bed

usp

Levering

Binnen 3 - 7 dagen
usp

Bezorging & Montage

Gratis Bezorging & Montage in Nederland en België
usp

Monteren

Gratis montage
usp

Betalen

Online bestellen en veilig achteraf betalen bij bezorging

2 persoons Hoog Laag Bed

We kennen allemaal wel de hoog laag bedden die puur voor praktische doeleinden zijn gemaakt. Niet perse de bedden die echt in ons interieur van vandaag de dag passen. Feit is dat mensen  steeds vaker en langer thuis wonen. Dan is het prettig dat er heden mogelijkheden zijn om deze laatste fase van het leven ook samen door te kunnen brengen met het gemak van een 2 persoons hoog laag bed. Wij hebben een aantal 2-persoons hoog laag bedden waarbij u ook nu alvast van het gemak van een hoog laag bed kunt genieten. Denkt u hierbij aan een hogere instap, het bed makkelijker opmaken, stofzuigen en schoonmaken onder uw bed. Kortom ergonomisch gewoon veel voordelen, waardoor het langer thuis wonen en verzorgd worden ook een stuk eenvoudiger en aangenamer wordt.

2 persoons Hoog Laag Bed individueel in te stellen?

De Hoog Laag Bedden die wij aanbieden zijn synchroon omhoog en omlaag af te stellen. Maar uw rugleuning kunt u individueel van elkaar instellen. Liever recht op tijdens het lezen, terwijl uw partner alvast wil slapen, het kan gewoon met onze 2 persoons hoog laag bedden. Profiteer van het gemak en comfort van langer thuis wonen en een optimale slaapkwaliteit.

Gratis Montage en Bezorging

Naast een snelle levertijd op onze Hoog Laag Bedden bieden we ook gratis levering en montage aan. Ook kunt u eenvoudig achteraf betalen bij levering. Voorkeur voor leverdatum en tijdstip? Geef het aan ons door en wij gaan er mee aan de slag!

Het product is toegevoegd in het winkelmandje