Hoog Laag Bed Huren

Als het kopen van een hoog laag bed geen optie is, dan is het huren van hoog laag bed een uitstekende oplossing. Veel geld uitgeven aan een hoog laag bed dat u misschien maar tijdelijk nodig heeft? Het alternatief: huur een hoog laag bed bij dé zorgbed specialist. Altijd snel en direct contact en flexibele ophaal en breng mogelijkheden. Een Hoog Laag Bed huren heeft ook als voordeel dat u het zorgbed aan het einde van de huurperiode kunt laten ophalen en zo heeft u dus geen omkijken naar afvoer, doorverkoop of opslag.

Snel een Hoog Laag Bed Huren?

Kom dan met ons in contact, 7 dagen per week bereikbaar!

hoog laag bed

Waarom kiezen voor het huren van een Hoog Laag Bed bij Zorgbedonline?

Spoed?

Heeft u met spoed een hoog laag bed nodig? Bel of app ons dan met uw wensen dan kunnen wij er alles aan doen om soms al op dezelfde dag een hoog laag bed te bezorgen. Kom hierover met ons in contact via de WhatsApp knop.

U kunt na de minimale huurperiode gewoon per dag uw hoog laag bed huren. U betaald dan voor de extra dagen die u huurt na de vaste verhuurperiode van minimaal 4 weken. Daarover ontvangt u maandelijks een factuur van ons.

Wenst u de verhuur te stoppen, dan kunt u heel eenvoudig een e-mail sturen, appen of even bellen zodat we het hoog laag bed op kunnen halen. Uiteraard houden we daarbij rekening met welke datum en tijdstip u het beste uitkomt.

Heeft u speciale wensen of wilt u voor een langere periode huren? Vraag direct een offerte aan voor het huren van een hoog laag bed

  Ik wil graag huren voor:

  Bezorglocatie:

  Makkelijk en snel een Hoog Laag Bed Huren

  Wij zorgen ervoor dat u wordt ontzorgd. Het hoog laag bed huren moet voor u makkelijk worden gemaakt. Vaak is het hoog laag bed huren geen alledaagse bezigheid voor onze klanten en daarom voelen wij ons verantwoordelijk om u zo veel mogelijk te helpen en te ontzorgen bij het hoog laag bed huren.

  Wij verhuren ook zorgmatrassen, uiteraard heeft u om hygiëne reden ook de mogelijkheid het zorgmatras bij ons aan te schaffen.

  Bij ons kunt u een hoog laag bedden huren met alle benodigde basisfuncties. In combinatie met de hoogste kwaliteitsnormen vergemakkelijken ze het verzorgen en bieden ze u alle comfort. Met elektromotoren kunt u de hoogte van het hele bed tussen 40 en 80 cm instellen.

  Hoog Laag Bed opties

  Voor een comfortabele zithouding kan het hoofdgedeelte met een druk op de knop tot 90° worden verhoogd. Het voetgedeelte biedt een aantal instelmogelijkheden voor variabele beenpositionering. Dit alles is te bedienen via de afstandsbediening, alle functies kunnen afzonderlijk worden vergrendeld. Daarnaast huurt u bij zorgbedonline het hoog laag bed altijd inclusief bedpapegaai.

  Onze Hoog Laag Bedden zijn uitgerust met verrijdbare, individueel vergrendelbare wielen. De zijhekken kunnen aan beide zijden (handmatig) worden neergelaten en beschermen tegen eventueel uitvallen.

  Kortom een elektrisch verstelbaar hoog laag bed doet gewoon meer: ​​van meer ligcomfort, verplaatsbare wielen tot valbeveiliging dankzij neerklapbare bedhekken. Dus waarom kopen als u ook voordelig een hoog laag bed kunt huren? En wilt u uw hoog laag bed huurperiode verlengen? Geen probleem, laat het ons 3 dagen van tevoren weten en het wordt geregeld.

  Vragen?

  Heeft u vragen of wil een vrijblijvend een offerte op maat ontvangen? Bel of App ons dan via 085- 130 44 20 of stuur een mail naar info@zorgbedonline.nl

  Het product is toegevoegd in het winkelmandje