Hoog Laag Bed Huren

Als het kopen van een hoog laag bed geen optie is, dan is het huren van hoog laag bed een uitstekende oplossing. Veel geld uitgeven aan een hoog laag bed dat u misschien maar tijdelijk nodig heeft? Het alternatief: huur een hoog laag bed bij dé zorgbed specialist. Altijd snel en direct contact en flexibele ophaal en breng mogelijkheden. Een Hoog Laag Bed huren heeft ook als voordeel dat u het zorgbed aan het einde van de huurperiode kunt laten ophalen en zo heeft u dus geen omkijken naar afvoer, doorverkoop of opslag.

Vraag direct een offerte aan voor het huren van een hoog laag bed

  Ik wil graag huren voor:

  Makkelijk en snel een Hoog Laag Bed Huren

  Wij zorgen ervoor dat u wordt ontzorgd. Het hoog laag bed huren moet voor u makkelijk worden gemaakt. Vaak is het hoog laag bed huren geen alledaagse bezigheid voor onze klanten en daarom voelen wij ons verantwoordelijk om u zo veel mogelijk te helpen en te ontzorgen bij het hoog laag bed huren.

  Wij verhuren zorgmatrassen om hygiëne reden niet, uiteraard heeft u wel de mogelijkheid het zorgmatras bij ons aan te schaffen.

  Bij ons kunt u een hoog laag bedden huren met alle benodigde basisfuncties. In combinatie met de hoogste kwaliteitsnormen vergemakkelijken ze het verzorgen en bieden ze u alle comfort. Met elektromotoren kunt u de hoogte van het hele bed tussen 40 en 80 cm instellen.

  Hoog Laag Bed opties

  Voor een comfortabele zithouding kan het hoofdgedeelte met een druk op de knop tot 90° worden verhoogd. Het voetgedeelte biedt een aantal instelmogelijkheden voor variabele beenpositionering. Dit alles is te bedienen via de afstandsbediening, alle functies kunnen afzonderlijk worden vergrendeld. Daarnaast huurt u bij zorgbedonline het hoog laag bed altijd inclusief bedpapegaai.

  Onze Hoog Laag Bedden zijn uitgerust met verrijdbare, individueel vergrendelbare wielen. De zijhekken kunnen aan beide zijden (handmatig) worden neergelaten en beschermen tegen eventueel uitvallen.

  Kortom een elektrisch verstelbaar hoog laag bed doet gewoon meer: ​​van meer ligcomfort, verplaatsbare wielen tot valbeveiliging dankzij neerklapbare bedhekken. Dus waarom kopen als u ook voordelig een hoog laag bed kunt huren? En wilt u uw hoog laag bed huurperiode verlengen? Geen probleem, laat het ons 3 dagen van tevoren weten en het wordt geregeld.

  Waarom kiezen voor het huren van een Hoog Laag Bed bij Zorgbedonline?

  Heeft u vragen of wil een vrijblijvend een offerte op maat ontvangen? Bel of App ons dan via 085- 130 44 20 of stuur een mail naar info@zorgbedonline.nl

  Het product is toegevoegd in het winkelmandje