Burmeier Regia hoog laag bed voor de veeleisende gebruiker  – de Burmeier Regia geeft een impuls aan uw levenskwaliteit

Het comfortabele, visueel aantrekkelijke Regia-Hoog Laag Bed met gedeelde zijhekken beschermt tegen letsel door vallen zonder de mobiliteit te beperken. Burmeier stelt de hoogste normen op het gebied van hoog laag bedden en is als Regia-partner ook verkrijgbaar in een praktische 2 persoons hoog laag bed.

Burmeier Regia

usp

Levering

Binnen 3 - 7 dagen
usp

Bezorging & Montage

Gratis Bezorging & Montage in Nederland en België
usp

Monteren

Gratis montage
usp

Betalen

Online bestellen en veilig achteraf betalen bij bezorging

BURMEIER

Burmeier is de specialist voor verzorgingsbedden en -meubels in de thuiszorg – en is in Duitsland al vele jaren marktleider. Het doel van Burmeier is om het leven thuis zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken voor zorgbehoevenden en hun verzorgende familieleden, en om onafhankelijkheid en mobiliteit te bevorderen.

Uw voordelen

OPTIMALE HOOGTE – Met zijn traploze hoogte-instelling van 26 tot 80 cm beschermt de Regia tegen vallen, maakt ergonomisch gunstig in- en uitstappen mogelijk en ontlast hij de zorgverlener door een rugvriendelijke werkhoogte te bieden.

THUISZORG – De aanpasbare Regia zorgt voor een positieve, huiselijke sfeer in de thuiszorg.

MEER RUIMTE – Met een optionele ligvlakbreedte van 100 cm en een instelbare bedverlenging van 20 cm is de Regia ook geschikt voor grotere en zwaardere mensen.

Levendige kleuren, mooie stoffen: Regia EasySwitch-zorgbed met stoffen overtrek

Regia EasySwitch, een modulair zorgbed, wordt geleverd in een mooi stoffen kleed – in de levendige kleuren rood Tiba, lichtgroen Tiba of oranje Elvin. Het zijn stuk voor stuk onderhoudsvriendelijke stoffen die vocht- en vuilafstotend, ademend en vlamvertragend zijn. Op goed verborgen wielen of helemaal zonder, je kunt niet zien dat de nieuwe Regia Easy Switch een Hoog Laag Bed is! Voor de rest is alles typisch Burmeier: lage instap, veerkrachtig als altijd, met elektrische kop- en voetverstelling en hoogteverstelling.

Zit uw gewenste Regia configuratie er niet bij?

U kunt uw persoonlijke droombed Regia EasySwitch eenvoudig zelf samenstellen uit een groot aantal combinaties – van de breedte van het ligvlak en de telescopische zijhekken tot de slijtvaste stoffen zijpanelen en houtdecor. Zit uw gewenste configuratie er niet bij? Naast onze winkelvarianten zijn er nog meer om uit te kiezen! Vraag ons gewoon om uw individuele offerte. Heb je zin in een frisse look? Of nieuwe functies? Als uw wensen en behoeften veranderen, verandert uw Regia Easy Switch met u mee! Bijvoorbeeld als u aan beide kanten een praktisch bedhek wilt – in de extra comfortabele, gedeelde uitvoering. Of een gestoffeerd hoofd- en voeteneind, een optionele bedverlenging of andere kleine hulpjes die het leven en het dagelijkse leven gemakkelijker maken.

Gemakkelijk verwisselen

Net als een rechtopstaand bed heeft het Regia Easy Switch verpleegbed aan de linker- of rechterkant twee hoezen aan het hoofdeinde voor montage achteraf. Gemakkelijk overstappen? betekent dat u de onderdelen gemakkelijk kunt verwisselen met een kliksysteem en ze slim in elkaar kunt zetten. Voorbeeld: U wilt uw hele Regia EasySwitch bekleden met stof, maar u wilt er een bedzijde rooster aan toevoegen ? 4 x klikken! – en de stoffen zijkanten van het bed worden verwijderd. Dan nog een keer 4 x klikken en de bedhekken zitten op hun plaats. Of u kunt het houten zijpaneel gewoon met een klik monteren.

Zelf uw droombed samenstellen? Dat kan! Hier vindt u een Burmeier configuratieformulier voor de Regia waar u de door u gewenste configuratie kunt invullen en vervolgens per e-mail aan ons kunt toesturen zodat wij u een juiste offerte kunnen toesturen.

Specificaties

 • Ligvlak 90 × 200 cm ✓ Ligvlak 100 × 200 cm
 • Hoogteverstelling 26 – 80 cm ( lage vloer bed, voor dementie en valrisico )
 • Noodverlaging voor verpleegbed Regia, optioneel
 • Dementie-uitschakeling van elektrische componenten
 • Veilige werkbelasting 225 kg 4-delig metalen ligvlak met beweegbare rugleuning, elektrische rugleuning ✓ elektrische verhoging van de onderbeensteun (21 cm) ✓ lage voetpositie (15°) ✓ kuitverstelling
 • Centrale vergrendeling met 4 zwenkwielen ✓ Linak 24-volt aandrijfsysteem ✓ Hoofd- en voeteneinde, onze standaard Nobla reha (gestoffeerd) verborgen wielen
 • Houtdecors mogelijk: kersen Havana, Lindberg eiken, beuken naturel, ahorn royal, kersen nobele decors
 • Kunstleder decors mogelijk: wit of antraciet. U vindt het Regia verpleegbed in kunstleer hier!
 • Indien nodig: telescopische zijhekken (TSG) met Easy Switch
 • Indien gewenst: zonder zijhekken (kan achteraf worden gemonteerd) wit of antraciet kunstleer.
 • Optioneel hoofd-/voetgedeelte Nobla en voetgedeelte Nobla reha
 • Bedverlenging (ca. 20 cm)
 • Optioneel comfort ligvlak
 • Begin met het huiselijke comfort van de Regia zonder zijhekken en upgrade op elk moment met alle nodige opties
 • Behaaglijk comfort mogelijk met stof of kunstlederlook

 

 

Het product is toegevoegd in het winkelmandje