WendyLett Glijlakens verbeteren de mobiliteit van zorgvragers. De veilige en comfortabele glij, trek en hoeslakenens helpen bij het omdraaien in bed, terwijl wrijving en schuurplekken worden verminderd. Bestel vandaag nog en ontdek zelf de voordelen van het WendyLett glijlaken!

WendyLett

usp

Levering

Binnen 3 - 7 dagen
usp

Bezorging & Montage

Gratis Bezorging & Montage in Nederland en België
usp

Monteren

Gratis montage
usp

Betalen

Online bestellen en veilig achteraf betalen bij bezorging

WendyLett, moeiteloos en comfortabel draaien en positioneren in bed.

WendyLett glijlaken: het perfecte hulpmiddel voor mensen die moeite hebben met het omdraaien in bed of het verplaatsen naar een stoel of rolstoel. Dit hoogwaardige glijlaken is gemaakt van duurzame materialen en is gemakkelijk te onderhouden, waardoor het een ideale keuze is voor zorgverleners en patiënten.

Veiligheid staat voorop met een Glijlaken van WendyLett

Met het WendyLett glijlaken kunnen patiënten zich gemakkelijk en veilig verplaatsen, zonder dat er extra kracht of druk op de gewrichten wordt uitgeoefend. Bovendien is het laken geschikt voor mensen van alle leeftijden en maten, en kan het worden gebruikt in verschillende zorgomgevingen.

Als u op zoek bent naar een effectieve oplossing om de mobiliteit van uw patiënten te verbeteren, is het WendyLett glijlaken de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en ontdek zelf hoe gemakkelijk en comfortabel het kan zijn om te bewegen met behulp van het WendyLett glijlaken!

WendyLett4Way Glijlaken, het laken om in vier richtingen te positioneren

WendyLett4Way, een glij- en tractielaken dat in vier richtingen kan glijden, zowel zijwaarts als in de lengterichting van het bed. De bovenkant van een WendyLett Glijlaken is gemarkeerd met een label. Het glijmateriaal aan de onderkant van de WendyLett4Way maakt deze twee lakens een ideale combinatie voor zijwaarts verschuiven en ook naar het hoofd- of voeteneinde van het bed. Dit vergemakkelijkt taken zoals het draaien van de patiënt, verschuiven naar het hoofdeinde van het bed en kleine veranderingen in positie tijdens het liggen. Dit geldt vooral voor grote, zware of volledig passieve patiënten. De manier van werken van de WendyLett4Way maakt ook comfortabele en pijnloze herpositionering van patiënten met ernstige pijn mogelijk.

Geringe wrijving en schuifkracht

Een positioneringshulp die doorliggen voorkomt WendyLett maakt positionering mogelijk zonder wrijving en schuifkrachten. De lakens zijn gemaakt van zo’n dunne stof dat ze gemakkelijk gebruikt kunnen worden op een drukverlagend matras. De overgangen tussen de verschillende functionele materialen zijn extreem vlak uitgewerkt. Om de patiënt maximaal comfort te bieden zijn dwarsnaden weggelaten.

  • Het glijlaken helpt patiënten bij het omdraaien in bed en het verplaatsen naar een stoel of rolstoel, waardoor de mobiliteit wordt verbeterd en de kans op letsel wordt verminderd.
  • Het glijlaken is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zeer duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.
  • Het laken is geschikt voor mensen van alle leeftijden en maten en kan worden gebruikt in verschillende zorgomgevingen.
  • Het glijlaken vermindert de belasting van gewrichten en spieren, waardoor het gemakkelijker wordt om patiënten te verplaatsen en te positioneren.
  • Het WendyLett glijlaken is een veilige en effectieve oplossing voor het verbeteren van de mobiliteit van patiënten en kan de kwaliteit van leven verbeteren.
  • Het laken is ontworpen om wrijving en schuurplekken te verminderen, waardoor het comfortabeler en aangenamer is voor patiënten.
  • Het WendyLett glijlaken is eenvoudig in gebruik en kan worden gebruikt door zowel zorgverleners als patiënten zelf.

Let op: Combineer het Glijlaken van WendyLett met het hoeslaken en het treklaken voor een optimaal resultaat en functionaliteit.

Het product is toegevoegd in het winkelmandje