Veel gestelde vragen

Een aantal veel voorkomende vragen hebben wij hieronder voor u verzameld. We hopen dat de vraag en het antwoord er voor u tussen staat. Zo niet bel ons dan gerust op:

Na dat wij uw bestelling hebben ontvangen, zullen wij deze bevestigen en bezorging gaan organiseren. U kunt uw zorgbed binnen 2 tot 5 werkdagen thuis verwachten. Onze bezorg en montage dienst plant hiervoor altijd van tevoren een afspraak met u in.

Ja dat kan, wanneer u bij ons de bestelling heeft geplaatst krijgt u van ons een bevestiging. Vervolgens zullen wij altijd contact met u opnemen om het bezorg moment samen met u te bepalen.

Meer informatie hierover vindt u hier

Ja dat kan, onze bezorgers hebben een mobile pinautomaat mee. U kunt dus de factuur bij afleveren van u bestelling voldoen.

Let op: Betaling bij aflevering is enkel mogelijk via PIN.

Meer informatie over pinnen bij afleveren kunt u hier vinden 

Onze hoog laag bedden worden door ons bij volledig gratis gemonteerd. Voor een aantal van onze bedden geldt dat deze al volledig gemonteerd bij u worden afgeleverd. Altijd zullen wij het zorgbed voor u op de door u gekozen plek zetten en voorzien van een stroompunt.

Wij bieden zowel onze bezorging als onze montage service volledig kosteloos aan. U hoeft dus geen extra of onverwachte kosten te verwachten.

U kunt ons mailen of bellen met het verzoek om uw bestelling te wijzigen. In enkele gevallen is dit nog mogelijk, wanneer het uw zorgbed nog niet is aangemeld voor vervoer. Vermeld hierbij altijd uw bestelnummer.

Zodra uw bestelling is binnengekomen bij zorgbedonline.nl, ontvangt u van ons een email met alle bestelgegevens. Onze bezorging en montage dienst zal vervolgens contact met u opnemen om een afspraak voor levering en montage te maken.

Wij bieden u 5 jaar garantie op de motor (en) van uw zorgbed. Voor het houtwerk en de frame geldt een garantie termijn van 3 jaar.

Meer informatie over garantie en overige kunt u in ons blog lezen. 

Ja wij zijn lid van Webwinkel Keur. Dit betekend dat wij voldoen aan de eisen van dit keurmerk. Daarnaast geeft het u de zekerheid van een juiste afhandeling van retouren, bestellingen, vragen en klachten.

Meer informatie over Webwinkel Keur kunt u hier vinden.

Ja, echter bezorgen we alleen in Vlaanderen. Hiervoor hanteren wij een vast bedrag van €50,-. Voor dit bedrag wordt het bed bij u bezorgd en gemonteerd. U kunt alles over verzending hier na lezen

De waardering van www.zorgbedonline.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 18 reviews.
Scroll naar top